pe aceasta pagina am pus toate template-urile de care ai nevoie in activitatea de zi cu zi a companiei tale

Îți mulțumim că ai ales Finlike
Către categorii

Modele

Mai jos găsești peste 50 de template-uri structurate in 8 categorii.

Ușor ca 1, 2, 3

Adăugăm și modificăm constant toate zonele din site pentru a fi la curent cu modificările legislative și administrative. In caz că nu găsești un model de document ne poți transmite un mesaj și te ajutam de îndată.

2

Documente înfințare companie

5

Inventariere

6

Modele de contracte

Aici vezi găsi: antecontract achiziție, contract de comodat auto, contract de comodat sediu, contract de imprumut, contract inchiriere sediu.

7

Proceduri interne

Aici găsești: document AGA dividende, manual de politici contabile, procedura de genstionare a casierieri si a stocurilor, stat de plata dividente.

8

Registre obligatorii

Aici găsești cerere registru unic de control.

1.2.3.

"Cosmin nu este doar un simplu consultant fiscal, ci prietenul fiscal al fiecarui antreprenor! Ai o speta? Cosmin are o rezolvare pentru ea! Recomand cu drag! "

Carmen Mirela Constantinescu.

"Pentru ca e pe intelesul tuturor, pentru ca are o super echipa, si este extrem de implicat si responsabil!"

Ina Stanescu.

“Eram pregatita sa ma duc sa fac ori facultate de contabilitate, ori cursuri, ori orice... asta pana l-am “descoperit” pe Cosmin. Mereu dispus sa explice, mereu cu raspunsurile la el, facand sa para totul atat de simplu, Cosmin este cea mai buna alegere! Si va asigur, ar fi si pentru voi!"

Nora Ioana Stanciu.

“Il recomand pe Cosmin Dumitrascu pentru profesionalism, informații concrete și coerente si promptitudine. M -a făcut sa înțeleg ca sunt la un pas distanta de a-mi îndeplini visul. Iti multumesc!"

Carmen Ion.

Succes