MASTERCLASS – ORGANIZAREA FINANȚELOR COMPANIEI ÎN 2024 – ORDINE ȘI CLARITATE

14 Decembrie 2023 la Hotel Ramada Bucharest North

Având în vedere măsurile fiscale agresive, nu tocmai plăcute de altfel, pe care cei din Ministerul Finanțelor Publice ni le-au impus prin modificările Codului Fiscal, prin creșterile de taxe și impozite, am considerat de cuviință să sprijinim mediul de afaceri.

Despre eveniment

Ce aptitudini deprinzi dacă participi?

  • Vei ști concret ce este mai bine pentru tine și afacerea ta din punct de vedere al entității comerciale alese – știi tu vechea întrebare – CE SĂ ALEG – P.F.A. sau S.R.L.;
  • Vei ști cum să pleci la drum în afacere sau cum să o consolidezi mai bine;
  • Vei ști cum și în ce fel să gestionezi riscurile existente, dar și cum să le previi;
  • Vei ști cum să îți organizezi mai bine echipa astfel încât să aibă un randament mai bun;
  • Vei ști cum să folosești taxele și impozitele în avantajul tău;
  • Vei ști ce presupune în mod concret să scalezi afacerea pe care o ai;
  • Vei ști ce te așteaptă în 2024 din punct de vedere al taxării, astfel încât să îți estimezi cât mai bine impozitarea companiei și eventual ajustarea de taxe și impozitare;
  • Vei ști ce, cum, când și în ce fel să mănânci, știți bine, că nu putem să facem business eficient, dacă nu avem o stare mentală și fizică bună.

Q & A

Pe baza informațiilor furnizate, sesiunea de Întrebări și Răspunsuri (Q&A) a evenimentului „Organizarea Finanțelor Companiei în 2024 – Ordine și Claritate” promite să fie o componentă valoroasă și interactivă a evenimentului. Această sesiune va oferi participanților oportunitatea unică de a pune întrebări specifice și de a primi răspunsuri personalizate de la experți recunoscuți în domeniile financiar, fiscal și de business.

Coffee break si pauza de masa

Participanții vor avea ocazia să se bucure de două coffee break-uri și o pauză de prânz, momente ideale pentru socializare și networking. În timpul acestor pauze, vor putea savura o selecție fină de băuturi, cum ar fi cafea proaspătă, ciocolată caldă, o varietate de ceaiuri fine și sucuri naturale, alături de gustări delicioase, precum croissante și fructe. Pauza de prânz va oferi, de asemenea, un meniu atractiv, pregătit de un chef special pentru eveniment, cu supe, salate, preparate calde și deserturi savuroase. Aceste momente de relaxare sunt perfecte pentru a lega noi relații profesionale și a schimba idei într-un cadru informal și plăcut..

Subiecte si Speakeri

Valentin Bunea

Founder Body Engineering

Importanța alimentației și a mișcării în business. Va aduce în discuție importanța alimentației și a mișcării în mediul de business, printr-un workshop interactiv despre impactul stilului de viață asupra performanței în afaceri.

de la ora 09:10  –  Workshop la tablă despre ce se întamplă în corpul nostru

Sorin Ungureanu

CEO Seatbelt Consulting

Se va concentra pe gestionarea riscurilor și importanța prevenirii accidentelor, abordând și aspecte legate de digitalizarea serviciilor de securitate și sănătate în muncă (SSM) în 2024.

de la ora 09:10  –  Gestionarea riscurilor, importanța prevenirii accidentelor, dar și digitalizarea serviciilor SSM în 2024

Andreea Enciu

SCA POSTOLACHE & CIOCLOV

Importanța alimentației și a mișcării în business. Va aduce în discuție importanța alimentației și a mișcării în mediul de business, printr-un workshop interactiv despre impactul stilului de viață asupra performanței în afaceri.

de la ora 09:10  –  Obligativitate și permisivitate în actul constitutiv al unei societăți comerciale cu răspundere limitată

Raluca Culda

Founder Reinventeaza-te

Va oferi strategii practice pentru organizarea eficientă a echipei de lucru, cu un accent pe independența și eficiența acestora.

de la ora 09:10  –  Cum să îți organizezi echipa să lucreze eficient în mod independent

Petre Nicolae

Founder CBC ROMANIA

Va discuta despre scalarea afacerilor în anul 2024, prezentând mecanisme și instrumente utile pentru creșterea companiilor.

de la ora 09:10  –  Scalarea afacerii în 2024 – mecanisme și instrumente

Adrian Bența

Consultant Fiscal, Revista Prietenii Fiscalitatii

Modificările fiscale 2023 – 2024 – Creșterile de taxe și impozite – TVA, impozit pe profit, sectorul salarial

de la ora 09:10  –  WORKSHOP DE CALCUL CONCRET împreuna cu Cosmin Dumitrașcu

Cosmin Dumitrașcu

Founder ABS Group

Ca completa discuția despre modificările fiscale, concentrându-se pe impactul asupra microîntreprinderilor, P.F.A.-urilor și pe noutățile legislative, inclusiv limitările privind numerarul, tot prin intermediul unui workshop de calcul concret.

de la ora 09:10  –  WORKSHOP DE CALCUL CONCRET împreună cu Adrian Bența

Teaser eveniment

Bilete &  Prețuri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque placeratsapien condimentum imperdiet cursus. Nam finibus tempor lectut.

Sponsori

Cumpără acum biletul

🌟 Nu Ratați Ocazia – Alegeți Acum Biletul Dumneavoastră pentru 🌟

Sunteți gata să vă echipezi cu cunoștințele esențiale pentru a naviga cu succes prin peisajul financiar și fiscal al anului 2024? Acest eveniment unic este oportunitatea perfectă pentru a vă dezvolta profesional și a vă extinde rețeaua de contacte!

 

Ai întrebari, scrie-ne