Salutare si bine ai venit pe platforma financiara FINLIKE.

Cosmin Dumitrașcu este numele meu, sunt expert contabil, prestator de servicii fiscale si consultant de business. Detin o experienta in domeniul financiar-contabil si de business de peste 15 ani. Am ajutat o sumedenie de business-uri sa creasca si sa se extinda, practic din nimic, iar acum ca esti in aceasta platforma, vreau sa cresti si tu si sa te dezvolti. Ce trebuie sa faci? Doar sa urmaresti cu atentie si sa pui in aplicare ce inveti!

Vei acumula informatii extrem de pretioase. Subiectele alese spre discutie sunt doar din practica, din ceea ce exista in viata reala. Aici vei invata totul de la 0 si nimic din aceasta platforma nu este doar teoretic!!

Ce regasesti aici? Regasesti informatii de la cum sa iti infiintezi business ul pana la cum sa arati, cum sa te imbraci, cum sa te prezinti – in concluzie cum sa devii un autentic om de business.

In realizarea platformei am pornit de la ideea, ca trebuie sa avem aplicabitate si nu doar idei teoretice. Stiti vorba aia, teoria ca teoria, dar practica te omoara!

Cui se adreseaza platforma?

Fie ca esti salariat sau freelancer sau proprietar de business, platforma se adreseaza tuturor celor care vor sa isi dezvolte un business de la 0, celor care sunt la inceput de drum, celor care au avut experiente neplacute pe partea financiara-contabila, tuturor celor care vor sa capete experienta in domeniul cu cifrele si vor sa stie exact cu ce se mananca domeniul financiar. Platorma se adreseaza chiar si contabililor la inceput de drum sau de nivel mediu.

Ce vei invata din aceasta platforma?

Eh, prin aceasta platforma, vei invata ce ai de facut:

  • inainte de-a da drumul la business;
  • dupa ce ai dat drumul;
  • cum sa prosperi.

Ti-am pregatit foarte multe materiale si template-uri financiare (modele de cash flow, bugete, p&l), pe care te invit sa le accesezi pas cu pas si sa inveti ce ai de facut. Sunt pregatite inclusiv interviuri cu oameni super valorosi din domeniile de beauty, nutritie, fiscal, arhitectura, agricultura, comert online, ssm, si multe altele.

Vom realiza totul pas cu pas si iti voi explica in detaliu fiecare aspect.

Vei avea, desigur si grup de Facebook unde sa pui intrebari si bonus o platforma unde sa emiti facturile firmei tale!! De ce sa te mai complici cu facturi scrise de mana, facturi in word/excel sau sa platesti pt a factura.

Stii care este formula succesului? A FI x A FACE! Degeaba doar existi si acumulezi informatii, daca nu actionezi si nu pui in aplicare!

Suna interesant ce ti-am zis mai devreme? Esti pregatit? Sa ii dam bataie!