Îți urez bun venit pe platforma financiară FinLike.

Numele meu este Cosmin Dumitrașcu. Sunt un expert contabil, prestator de servicii fiscale și consultant de afaceri cu o experiență de peste 15 ani în domeniile financiar-contabil și de business. De-a lungul carierei, am ajutat numeroase afaceri să își atingă potențialul de creștere și expansiune. Acum, în calitate de utilizator al acestei platforme, scopul meu este să îți ofer resursele necesare pentru a te dezvolta și a crește la rândul tău. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție și să aplici cunoștințele pe care le vei dobândi.

FinLike îți va oferă acces la informații de o valoare inestimabilă. Subiectele pe care le abordăm aici provin exclusiv din practica de zi cu zi, acoperind aspecte concrete ale vieții de afaceri. Învățarea începe de la baze, iar tot ce vei găsi aici este aplicabil în realitate, nu doar teorie.

Ce vei găsi aici? O serie de resurse care te vor ajuta să îți construiești afacerea, să îți dezvolți o prezență profesională, să te îmbraci adecvat și să te prezinți într-un mod autentic și eficient – în esență, cum să devii un adevărat om de afaceri.

În crearea acestei platforme, am pornit de la premiza că aplicabilitatea este esențială, lăsând la o parte teoriile abstracte. După cum se spune, teoria este una, dar practica poate fi cu totul altceva!

Cui se adresează FinLike?

Fie că ești salariat, freelancer sau deții o afacere, platforma noastră este destinată tuturor celor care doresc să își dezvolte un business de la zero, celor la început de drum, celor care au întâmpinat dificultăți în domeniul financiar-contabil, precum și tuturor celor care doresc să câștige experiență în domeniul financiar. De asemenea, această platformă este extrem de utilă și pentru contabilii la început de carieră sau cu experiență medie.

Ce vei învăța?

Prin intermediul platformei, vei învăța pașii necesari pentru a:

  • înregistra afacerea și a deveni antreprenor;
  • gestiona eficient procesele administrative, odată ce firma este funcțională;
  • prospera în afaceri.

Am pregătit o multitudine de materiale și șabloane financiare (modele de flux de numerar, bugete, profit și pierdere), pe care te invit să le parcurgi treptat și să înveți cum să le utilizezi. De asemenea, am pregătit interviuri cu profesioniști de top din domenii precum beauty, nutriție, fiscalitate, arhitectură, agricultură, comerț online, ssm și multe altele.

Totul va fi realizat pas cu pas, explicându-ți fiecare aspect în detaliu.

Desigur, vei avea acces și la un grup de Facebook unde poți pune întrebări, precum și la o platformă de facturare online pentru firma ta. De ce să te complici cu facturi scrise de mână, facturi în Word/Excel sau să plătești pentru un serviciu de facturare?

Formula succesului este simplă: A FI x A FACE. Nu este suficient să exiști și să acumulezi informații, trebuie să acționezi și să le aplici!

Ți se pare interesant ce am descris mai sus? Ești pregătit? Să începem!