FIN LIKE

Platforma financiara de e-learning
Click Here

Cine suntem?

Suntem o echipa tanara de informaticieni si experti contabili cu peste 15 ani de experienta, condusa de Cosmin Dumitrașcu, expert contabil, prestator de servicii fiscale si consultant de business.

Am ajutat o sumedenie de business-uri sa creasca si sa se extinda, practic din nimic, iar acum ca esti in aceasta platforma, vreau sa te ajutam sa cresti si sa te dezvolti.

CE ESTE FINLIKE?

Finlike este o platforma de e-learning care se adreseaza tuturor celor care vor sa isi dezvolte un business de la 0, celor care sunt la inceput de drum, celor care au avut experiente neplacute pe partea financiara-contabila, tuturor celor care vor sa capete experienta in domeniul cu cifrele si vor sa stie exact cu ce se mananca domeniul financiar.

Platorma se adreseaza chiar si contabililor la inceput de drum sau de nivel mediu.

CE VEI INVATA

l

Ce sa faci inainte

Invata care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci inainte de a deschide un business, care sunt capcanele in care cad cei mai multi si tot ce trebuie sa stii pentru a fi pregatit.

Dupa ce ai dat drumul la business

Ti-am pregatit foarte multe materiale si template-uri financiare (modele de cash flow, bugete, p&l), pe care te invit sa le accesezi pas cu pas si sa inveti ce ai de facut.

&

Cum sa prosperi

Pregatim inclusiv interviuri cu oameni super valorosi din domeniile de beauty, nutritie, fiscal, arhitectura, agricultura, comert online, ssm, si multe altele.